Kiemelt ajánlatok


Szeretné termékeit, szolgáltatásait minél nagyobb tömegnek megmutatni?


Ha szeretné hirdetését előresorolni, kiemeltté tenni, ehhez szükséges Ft egyenlegét úgy tudja feltölteni, hogy a hirdetés felhasználói fiókjában az "Egyenleg" menüpontban látható azonosítójára hivatkozva utal annyi összeget, amennyivel szeretné az egyenlegét feltölteni.

Érdemes arra is gondolnia, hogy ha lejár a kiemelése, akkor tudja azonnal meghosszabbítani pár kattintással újabb utalási/befizetési művelet nélkül.

Illetve az is előnye a feltöltött egyenlegnek, hogy így egyszerre több típusú (előrehelyezés, megkülönböztetés, kiemelt hirdetések közé kerülés) hirdetés kiemelést tud kezdeményezni.

Az egyenleget átutalással vagy OTP bankfiókban való befizetéssel tudja feltölteni.
Befizetéshez az adatok:


Számlaszám: 11713012-21448904-00000000 (OTP Bank)
Kedvezményezett neve:
Web és Reklám Közvetítő Kft.

Megjegyzés/Közlemény mezőbe mindenképp írja/írassa bele a felhasználói fiókjában az "Egyenleg" menüpontban látható azonosítóját.


Prémium szolgáltatás ajándékok 1 éven át!

Ha most vagy esetleg később szeretné kiemelni hirdetését, akkor az egyenlegfeltöltés mellé 75-240 ezer Ft értékben értékes ajándék szolgáltatásokat biztosítunk amelyekkel még több érdeklődőt érhet el hosszabb ideig, akár 1 éven át.

Hirdetés kiemeléshez szükséges egyenlegét ha:

10.000 Ft-al tölti fel, akkor 75-95 ezer Ft értékben biztosítunk ajándékokat 1 éven át.

20.000 Ft-al tölti fel, akkor 130-150 ezer Ft értékben biztosítunk ajándékokat 1 éven át.

40.000 Ft-al tölti fel, akkor 180-240 ezer Ft értékben biztosítunk ajándékokat 1 éven át.

Az utaláshoz szükséges azonosítószámot és hogy pontosan milyen ajándékokat biztosítunk önnek a választott csomag szerint, az oldalra történő bejelentkezés után tudja elolvasni.

Ha még nem regisztrált, akkor azt javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi linkre kattintva:
Klikk ide az ingyenes regisztrációhoz>


A regisztrációja e-mailben történő megerősítése után jelentkezzen be az oldalra és a legfelső vízszintes menüsorban lévő "Egyenleg" menüpontra kattintva fogja megtalálni a szükséges azonosítószámot, ami alapján be tudjuk majd azonosítani az utalását. Ez után jóváírjuk az egyenlegére a befizetés értékét, majd külön e-mailben egyeztetjük az Önnek járó csomag szerinti 75 vagy 240 ezer Ft értékű ajándékokat.

..